Een Bars® sessie is een energetische hoofdmassage om volledig te ontspannen. Je komt helemaal tot jezelf, en alles wat je beperkt aan gedachten, ideeën, overtuigingen, overwegingen, gevoelens en emoties stroomt heerlijk en moeiteloos je hoofd uit. Alles wat jou tijdens een sessie is loslaat, blijft weg. Wat overblijft is ruimte, en meestal een licht, en helder hoofd. Super fijne versterker voor jouw helingsproces. 

Waarom een Bars® sessie?

Bars® zijn 32 punten op je hoofd die in verbinding staan met verschillende thema’s. De punten worden zachtjes aangeraakt, de energie omtrent de thema’s gaat stromen en al het overbodige stroomt weg. De hersengolven vertragen. Door eens, of met regelmaat je Bars® te laten runnen, maak je een ruimte groter in jezelf. Die ruimte, waar je functioneert vanaf een berg vertrouwen en weet: alles is altijd goed en alles wordt alsmaar beter. Heerlijk toch?

Kosten

Investering in JEZELF!

Bars® sessie® van 75 minuten €90,-

Bars® duo-sessie van 60 minuten €150,- (kom samen, met je partner, vriend, vriendin of familielid en laat tegelijk je Bars® runnen door twee behandelaars)Leer zelf Bars® sessies geven

Heb je zelf de voordelen van een Bars® sessie ervaren en wil je dit ook geven? Leer dan in 1 daag de Access Bars techniek in een workshop.