Bars® zijn 32 punten op je hoofd die in verbinding staan met verschillende thema’s. De punten worden zachtjes aangeraakt, de energie omtrent de thema’s gaat stromen en al het overbodige stroomt weg. De hersengolven vertragen. Door eens, of met regelmaat je Bars® te laten runnen, maak je een ruimte groter in jezelf. Die ruimte, waar je functioneert vanaf een berg vertrouwen en weet: alles is altijd goed en alles wordt alsmaar beter. Heerlijk toch?

Waarom een Bars® sessie?

Een Bars® sessie is een energetische hoofdmassage om volledig te ontspannen. Je komt helemaal tot jezelf, en afhankelijk van hoeverre jijzelf in toelating bent, stroomt alles wat je beperkt aan gedachten, ideeën, overtuigingen, overwegingen, gevoelens en emoties heerlijk en moeiteloos je hoofd uit. Slapen tijdens een sessie is dus ook helemaal oké, want juist dan ben je in toelating. Alles wat jou tijdens een sessie is loslaat, blijft weg. Wat overblijft is ruimte, en meestal een licht, en helder hoofd. Super fijne versterker voor jouw helingsproces. 

Kosten

Investering in JEZELF!

Bars® sessie van 75 minuten €90,- Bars® duo sessie van 60 minuten €150,- (kom samen, met je partner, vriend, vriendin of familielid en laat tegelijk je Bars® runnen door twee behandelaars) Bars® sessie bij jou thuis (€10,- extra ivm reistijd & kosten) €100,-

Leer zelf Bars® sessies geven

Heb je zelf de voordelen van een Bars® sessie ervaren en wil je dit ook geven? Leer dan in 1 dag de Access Bars techniek in een workshop.