Bars™ practitioners

Welkom op onze Bars practitioners pagina! Bij het boeken van een Bars sessie is het mogelijk om je voorkeur voor een behandelaar aan te geven. Mocht je dat op prijs stellen, vermeld dan duidelijk in je e-mail aan ons van wie je de sessie ontvangen wil. Voorkeur aangeven is optioneel!

Maaike-de-vries-400-330-nw

Mijn naam is Maaike de Vries – Oldenburg. Ik heb 2 kinderen, Jens en Elin, en werk 3 dagen per week als Management Assistent in de Media. Om mijn lichaam sterk te houden doe ik aan pilates. Verder kook en bak ik graag, het liefst voor vrienden of familie. Geluk is voor mij: zitten aan een tafel vol vrienden en familie met goed eten.

Heel toevallig kwam ik in aanraking met Access Bars®. Het kwam voor mij precies op het goede moment, maar aangezien ik mezelf helemaal niet als zweverig zie, ging ik met een dubbel gevoel naar de eerste behandeling. Eerst zien, dan geloven!

Na een behandeling van Sheba voelde ik mij lichter en rustiger in mijn hoofd. Ontspannen en de controle los laten, gaat steeds makkelijker. Ook is mijn migraine aanzienlijk verbetert. Is het echt weg? Nee, nog niet. Is het beter? Ja, zeker!

Ik weet nog steeds niet hoe of wat het precies is dat het kan, maar ik weet dat het mij helpt. En als het mij helpt, kan het andere mensen ook helpen.

Omdat ik het fijn vind dat het goed gaat met de mensen om mij heen, wilde ik zelf ook Bars® behandelingen kunnen geven. Ik gun het andere mensen ook om zo makkelijk los te laten en zich beter te voelen. Na de cursus bij Sheba behandel ik nu vooral vrienden, familie en andere Bars® Practitioners. Maar ik kijk er naar uit om meer mensen te behandelen!

Ik gun het iedereen om zich goed te voelen!

Beschikbaarheid: in overleg op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Marieke Goudsmit - Bars Practitioner - Goudlokaal Zaandam

Mijn naam is Marieke Goudsmit en ik ben geboren in Koog aan de Zaan. Ik werk als SEH verpleegkundige in het ZMC en ben daarnaast werkzaam in het Goudlokaal als Kinderyoga docent en geef Bars® duo/sessies. Kinderen heb ik nog niet.

Twee jaar terug ontving ik mijn eerste Bars® sessie van Sheba Salden. Wat een ervaring! Oude patronen helemaal gedeleted.

Gekke weggestopte gevoelens passeerden ineens de revue en zijn vervolgens totaal opgelost. Wat is mijn hoofd nu ruim. En wat zijn er in die tussentijd een hoop mooie dingen gaan stromen en nieuwe kansen op mijn pad gekomen!

Beschikbaarheid: in overleg op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wisselende tijden, zowel ochtend/middag/avond.

Marit Lewerissa - Bars Practitioner - Goudlokaal Zaandam

Mijn naam is Marit Lewerissa en ik ben geboren in Heemskerk. Ik ben werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en als yin yoga docente. Ik heb geen kinderen, maar wel 32 lieverds in mijn groep!

Mijn Bars® heb ik voor het eerst laten runnen door Sheba. Zij heeft mij geïntroduceerd in yoga en vertelde zo enthousiast wat Bars® voor je kan betekenen en hoe alles nog beter kan worden! Hier had ze geen ongelijk in want het brengt mij telkens meer terug naar mezelf in deze drukke wereld.

Als mijn Bars® worden gerund dan hoef ik alleen maar te liggen en tot rust te te komen. Resultaat is dat ik na anderhalf uur een beetje dromerig eruit kom en de uren/dagen erna merk ik dat er echt iets gereset is in mijn hoofd. Ik ben meer gegrond, reageer minder heftig op situaties, kan beter relativeren en het maakt mij daardoor een relaxte mens (voor mezelf maar ook voor anderen. Hoe fijn is het als ik dit ook aan anderen kan meegeven door hun Bars® te runnen?

Beschikbaarheid: in overleg in het weekend, op maandag en in de avonden.

Marieke-Budgen-webklaar-400-330

Mijn naam is Marieke Budgen en ik ben geboren in Zaandam. Ik heb samen met mijn partner twee mooie jongens Sacha en Géza.

Door de komst van onze eerste zoon kwamen we erachter dat we een hoog gevoelig gezin zijn en ben ik op zoek gegaan naar manieren om meer rust in ons leven te brengen. Zo kwam Access Bars® op mijn pad. Ik las erover en voelde meteen: dat wil ik leren! Nog voordat ik ooit zelf een Bars® sessie had ervaren deed ik de class bij Crystel en Sheba en sindsdien behandel ik vrienden en familie.

Dit is voor vele de manier om meer rust in hun hoofd te ervaren en om hun energie weer goed te laten stromen. Inmiddels heb ik ook Reiki 1 & 2 gedaan en voelt het goed om mensen energetische behandelingen te geven en mooie gesprekken te voeren over bewustwording en spiritualiteit. Mocht je het fijn lijken om een Bars® sessie door mij te laten doen kun je dit aan geven. Ik help je graag! Wie weet tot snel in Goudlokaal.

Beschikbaarheid: op dinsdag, overige dagen van de week in overleg. Wisselende tijden ochtend/middag/avond.

Saskia-van-Braam-400-330-webklaar

Ik ben Saskia, geboren in 1986 en woonachtig in Wormer samen met m’n 1-jarige dochter Ziggy Sophia. In 2010 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. 

Naast fotograferen en video’s maken houd ik van de natuur, thriftshopping, fitness (weightlifting) en series kijken. Ik geniet ontzettend van het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. 

Door mijn Bars regelmatig te laten runnen, heb ik zoveel positieve innerlijke  veranderingen meegemaakt waardoor ik steeds dichter tot mezelf ben gekomen. Ik gun dit iedereen zó erg van harte. Ik help graag mensen en ben mede vanwege die reden Bars Practitioner geworden. Ik zou zeggen: probeer het eens! Ik hoop je te zien in Goudlokaal. 

Beschikbaarheid: ruim, maar in overleg.

Access-Bars-webklaar

Mijn naam is Sheba Salden, eigenaresse van het Goudlokaal. In Goudlokaal ligt mijn passie, mensen op allerlei manieren helpen met ontspanning en bewustwording.

Access Bars® is een enorm handig proces, wat ik het liefs en het meeste gebruik om ruimte te creëren bij mensen die meer willen van het leven, en die kwaaltjes, beperkende overtuigingen en ongemak niet voor lief nemen, maar juist verandering kiezen.

Ik heb inmiddels 3 jaar ervaring met de Bars® sessies, en ik heb gezien en gevoeld dat het werkt als een sneltrein.Wat je loslaat BLIJFT echt weg. Super krachtig en fantastisch proces, een Bars® sessie.

Ik heb samen met Attilio Sotera een dochter, Mita en de volgende is op komst. Ik laat me mede door de Access Consciousness® inzichten, tools en Bars® niet beperken om op ieder vlak van alles te kiezen, gewoon, omdat dit werkt voor mij 🙂

Beschikbaarheid:  ik ben altijd beschikbaar, iedere dag kan ik wel een gaatje vinden.

En vermeld van welke practitioner je graag de Bars sessie wilt ontvangen!