Bars® practitioners

Welkom op onze Bars® practitioners pagina! Bij het boeken van een Bars® sessie is het mogelijk om je voorkeur voor een behandelaar aan te geven. Mocht je dat op prijs stellen, vermeld dan duidelijk in je e-mail aan ons van wie je de sessie ontvangen wil. Voorkeur aangeven is optioneel!

Betul-400-330-webklaar

Ik ben Betül, ik ben een vrouw met meerdere passies. Ik wil graag bijdragen om elkaar te bekrachtigen, elkaar te verbinden en in ieder de mooie eigenschappen te zien en inzichtelijk maken.

Via een vriendin kwam ik in contact met een prachtig ziel Sheba Salden van wie ik mijn eerste Bars® sessie heb mogen ontvangen. Ik was overrompeld door de werking. In mijn hoofd was het rustig.. ik ervaarde eindelijk wat er bedoelt werd met “Hier en in het NU” zijn. Ik voelde dat de ruis in mijn hoofd weg was en ik had een kalm en relaxed gevoel over mij heen.

Na mijn Bars® sessie heb ik een Access Bars® workshop gevolgd, gegeven door Sheba en Chrystel.

Ik wilde graag bijdragen in meer rust en bewustzijn bij mijn naasten en ieder in deze maatschappij waar alles eigenlijk in hoog tempo verloopt.

Gun je jezelf ook meer Rust en Ruimte in je hoofd en betere nachtrust? Reserveer tijd voor jezelf en maak een afspraak met mij om ook te ervaren wat een Bars® sessie jou kan brengen!

Beschikbaarheid: ruim, maar in overleg.

Betül geeft ook: Healing en Tweedelig Maansessies!

Marieke-nieuw-400-330

Mijn naam is Marieke Goudsmit en ik ben geboren in Koog aan de Zaan. Ik werk als SEH verpleegkundige in het ZMC en ben daarnaast werkzaam in het Goudlokaal als Kinderyoga docent en geef Bars® duo/sessies. Kinderen heb ik nog niet.

Twee jaar terug ontving ik mijn eerste Bars® sessie van Sheba Salden. Wat een ervaring! Oude patronen helemaal gedeleted.

Gekke weggestopte gevoelens passeerden ineens de revue en zijn vervolgens totaal opgelost. Wat is mijn hoofd nu ruim. En wat zijn er in die tussentijd een hoop mooie dingen gaan stromen en nieuwe kansen op mijn pad gekomen!

Beschikbaarheid: in overleg op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wisselende tijden, zowel ochtend/middag/avond.

Marieke geeft ook Access MTVSS sessies!

Marieke-Budgen-nieuw-400-330

Mijn naam is Marieke Budgen en ik ben geboren in Zaandam. Ik heb samen met mijn partner twee mooie jongens Sacha en Géza.

Door de komst van onze eerste zoon kwamen we erachter dat we een hoog gevoelig gezin zijn en ben ik op zoek gegaan naar manieren om meer rust in ons leven te brengen. Zo kwam Access Bars® op mijn pad. Ik las erover en voelde meteen: dat wil ik leren! Nog voordat ik ooit zelf een Bars® sessie had ervaren deed ik de class bij Crystel en Sheba en sindsdien behandel ik vrienden en familie.

Dit is voor vele de manier om meer rust in hun hoofd te ervaren en om hun energie weer goed te laten stromen. Inmiddels heb ik ook Reiki 1 & 2 gedaan en voelt het goed om mensen energetische behandelingen te geven en mooie gesprekken te voeren over bewustwording en spiritualiteit. Mocht je het fijn lijken om een Bars® sessie door mij te laten doen kun je dit aan geven. Ik help je graag! Wie weet tot snel in Goudlokaal.

Beschikbaarheid: op dinsdag, overige dagen van de week in overleg. Wisselende tijden ochtend/middag/avond.

Marieke geeft ook Access MTVSS sessies!

Saskia-nieuw-400-330

Ik ben Saskia, geboren in 1986 en woonachtig in Wormer samen met m’n 1-jarige dochter Ziggy Sophia. In 2010 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. 

Naast fotograferen en video’s maken houd ik van de natuur, thriftshopping, fitness (weightlifting) en series kijken. Ik geniet ontzettend van het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. 

Door mijn Bars regelmatig te laten runnen, heb ik zoveel positieve innerlijke  veranderingen meegemaakt waardoor ik steeds dichter tot mezelf ben gekomen. Ik gun dit iedereen zó erg van harte. Ik help graag mensen en ben mede vanwege die reden Bars Practitioner geworden. Ik zou zeggen: probeer het eens! Ik hoop je te zien in Goudlokaal. 

Beschikbaarheid: ruim, maar in overleg.

Saskia geeft ook Energetische Facelifts!

Sheba - Hugo P 036 - 03

Mijn naam is Sheba Salden, eigenaresse van het Goudlokaal. In Goudlokaal ligt mijn passie, mensen op allerlei manieren helpen met ontspanning en bewustwording.

Access Bars® is een enorm handig proces, wat ik het liefs en het meeste gebruik om ruimte te creëren bij mensen die meer willen van het leven, en die kwaaltjes, beperkende overtuigingen en ongemak niet voor lief nemen, maar juist verandering kiezen.

Ik heb inmiddels 3 jaar ervaring met de Bars® sessies, en ik heb gezien en gevoeld dat het werkt als een sneltrein. Wat je loslaat BLIJFT echt weg. Super krachtig en fantastisch proces, een Bars® sessie.

Ik heb samen met Attilio Sotera een dochter, Mita en de volgende is op komst. Ik laat me mede door de Access Consciousness® inzichten, tools en Bars® niet beperken om op ieder vlak van alles te kiezen, gewoon, omdat dit werkt voor mij 🙂

Beschikbaarheid: Ik ben altijd beschikbaar, iedere dag kan ik wel een gaatje vinden.

Maaike-400-330-webklaar

Mijn naam is Maaike de Vries – Oldenburg. Ik heb 2 kinderen, Jens en Elin, en werk 3 dagen per week als Management Assistent in de Media.

In een periode van overspannenheid kwam ik in aanraking met Access Bars®. Ik was vrij sceptisch vóór de eerste behandeling, maar ná de eerste behandeling was ik om. Dat één behandeling al zoveel kan doen voor iemand! Sinds de behandeling voel ik mij lichter en rustiger in mijn hoofd. Ontspannen en de controle los laten, gaat steeds makkelijker. Ook is mijn migraine aanzienlijk verbeterd.

Om andere mensen dit ook te kunnen bieden heb ik de Access Bars® cursus gevolgd. Sindsdien heb ik al vele malen zulke mooie veranderingen bij mensen opgemerkt.

Wil je weten wat een Access Bars® sessie voor jou kan doen? Maak dan een afspraak! Wie wil er nu niet meer ontspannen zijn, meer rust en ruimte ervaren en beter slapen? Dit en nog zoveel ander moois en bijzonders kan een behandeling tot gevolg hebben!

 

Beschikbaarheid: In overleg: woensdagochtend, vrijdag, in het weekend en de avonden.

Ik gun het iedereen om zich goed te voelen!

Maaike geeft ook Access MTVSS sessies!

Afbeelding-webklaar-300-400

Mijn naam is Irene Rijks. Ik woon samen en we hebben 1 dochter Esmée. Ik werk bij de huisartsenpost als verpleegkundige/triagist.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, yoga, crossfit en ben ik graag bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Vorig jaar ontving ik van Marieke een Access Bars® sessie, daarna voelde ik mij heel relaxed en ook de periode erna merkte ik meer rust in mijn hoofd.

Inmiddels heb ik een workshop bij Sheba en Anouk gevolg en mag ik mijzelf Bars practioner noemen. Verschillende familieleden en vrienden hebben inmiddels een sessies gehad en de reacties zijn positief!

Beschikbaarheid: in overleg doordeweeks overdag of in het weekend.

En vermeld van welke practitioner je graag de Bars® sessie wilt ontvangen!