Een Access Bars® sessie is een tool die een andere manier van functioneren op deze planeet faciliteert en vergemakkelijkt. Al triljoenen jaren functioneert de mensheid vanuit de dichtheid van hun gedachten, gevoelens en emoties. Dit is waarmee iedereen zich identificeert en wat iedereen waardevol heeft gemaakt. Hoe zou de wereld eruit zien als we ons bewust waren van alle magie die we kunnen toepassen, met gemak, én plezier?!

Wat zijn Bars®?

Bars® zijn 32 punten op je hoofd die als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in ooit hebt opgeslagen. Dit is een gemakkelijke manier om alles los te laten. Lees onderaan deze pagina meer. 

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens de één-daagse Bars® workshop in de heerlijke vrije en energieke ruimte leer je de 32 Bars® punten op het hoofd. Je leert waar ze voor staan, en hoe ze te runnen (een sessie te geven). Je gaat natuurlijk sessies geven, én ontvangen. Je ontvangt een handleiding die we helemaal doornemen met daarin geweldige leuke tools, aanvullende lichaamsprocessen, ALLES over Bars®, je ontvangt een werkkaart waarop je de punten duidelijk ziet en we kijken een filmpje van de Founders van Access consciousness. We lunchen gezellig samen en met mooi weer doen we een energetische thymus-oefening samen, voor ons immuunsysteem. Aan het einde van de dag ontvang je natuurlijk je certificaat! Je bent dan Bars® practitioner, wat inhoudt dat je betaalde sessies mag geven. 


Wat kan ik met mijn certificaat?

Je kan de Bars® toepassen in je eigen praktijk. Denk aan logopedie, fysiotherapie, etc. Bars® creëert ruimte in de hoofden van cliënten, dus ze worden makkelijker behandelbaar! Ook kan je natuurlijk thuis, of bij mensen aan huis sessies geven. Voel je vooral vrij het te verspreiden op de manier die JOU past!

Bij het Goudlokaal kun je maandelijks deelnemen aan de Bars® swap, waarbij we samen met andere Bars® behandelaars sessies uitwisselen. Zo blijven we sessies geven en ontvangen, en blijven we voor onszelf zorgen en blijven we actief bezig met ons bewustzijn wat steeds groter wordt!

Kosten en data:

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Eerst volgende data:

Woensdag 18 augustus 10.00-18.00 (Goudlokaal Zaandam)

Zondag 12 september (Goudlokaal Zaandam) 10.00-18.00

Zondag 10 oktober (Goudlokaal Zaandam) 10.00-18.00

Zondag 21 november (Goudlokaal Zaandam) 10.00-18.00

Internationaal vastgestelde prijs: € 300,00

Bij herhaling: € 150,00

Hoezo herhaling?

Als je drie dezelfde Bars® workshops volgt bij verschillende facilitators, kun je daarna een contract aanvragen om zelf Bars® workshops te geven.

Voor beeldende informatie kun je dit Youtube filmpje kijken!

Nog meer leuks, over Bars®

Een sessie werkt ná. Energie verschuift. Dit kan gelijk zorgen voor een helder en schep hoofd, gevoel dat je helemaal AAN staat. Soms ben je na een sessie doodmoe, of is alles troebel. Uiteindelijk ervaar je altijd meer ruimte. Nawerken van een sessie kan gepaard gaan met inzichten over hoe je eerder functioneerde en hoe zwaar dat eigenlijk was. Je weet dan, NOOIT meer zo. En dat gebeurd dan ook niet. Op het laats van de sessie is een punten combinatie die wordt aangeraakt die zorgt dat alles wat weg is, weg blijft. Beperkende energie. Hierna staat iemand zichzelf toe alles wat zijn/haar leven beter maakt naar zich toe te laten stromen. Wát een geniale tool is dit.