Cellular Memory

Genezing op celniveau

Heb jij klachten die maar niet overgaan? Is er een deel van je lichaam dat telkens weer op een negatieve manier aandacht vraagt? Heb je een blessure opgelopen, of is er sprake van inwendig of uitwendig littekenweefsel? Dan kan Cellular Memory verbetering bieden.

Alles wat je in je leven meemaakt, wordt opgeslagen in het geheugen van van je lichaam (je cellen). Deze informatie nestelt zich dus in de cellen en van daaruit heeft het invloed op hoe jouw lichaam zich gedraagt en hoe het reageert op bepaalde situaties. Wanneer je het cellulaire geheugen de kans geeft zichzelf op te schonen, komt er ruimte voor nieuwe ervaringen.

Cellular memory is een lichaamsproces van Access Consciousness. Het wordt gebruikt om het geheugen van de lichaamscellen terug te draaien. Daardoor kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden.

Wanneer het lichaam een fysiek trauma oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Door de verandering werken de cellen niet meer optimaal. Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen.

Deze behandeling kan worden ingezet bij een blessure, fysiek trauma of littekenweefsel op en onder de huid. In feite kan het voor elke lokale lichamelijke klacht worden gebruikt. Het is een dynamisch proces dat het lichaam de kans geeft om te helen.

Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld Access Bars) voor het beste resultaat.

Wil jij graag:

  • Met een schone lei beginnen
  • Teruggaan naar je natuurlijke staat
  • Afrekenen met pijn en trauma
  • Ruimte maken voor nieuwe ervaringen?

Bron tekst: Anita Matheij

TIJDEN EN INVESTERING

Losse sessie
Duur: 90 minuten | Prijs: € 90,00

Pakketten

Reeks 5 sessies (60 minuten per sessie): € 300,00

Reeks 10 sessies (60 minuten per sessie): € 550,00