Energetische Facelift

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling.

Deze facelift werkt dus niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wil jij jouw lichaam en geest verjongen zonder chemicaliën en operaties? Dan is dit iets voor jou!

Bron tekst: Jij bewust

TIJDEN EN INVESTERING

Losse sessie
Duur: 90 minuten | Prijs: € 90,00

Pakketten

Reeks 5 sessies (60 minuten per sessie): € 300,00

Reeks 10 sessies (60 minuten per sessie): € 550,00