Foundation Class

Heb je gemerkt dat deze realiteit niet altijd voor jou werkt? Ben je op zoek naar de sleutels die de beperkingen van deze realiteit kunnen losmaken en je in staat stellen de onbegrensde mogelijkheden te betreden en alles te hebben wat je werkelijk van het leven wenst?

De Foundation Class legt een basis aan van waaruit jij een andere realiteit voor jou kunt creëren, waar je gaat beginnen om de beperkingen waaruit jij functioneerde ongedaan te maken. Als er iets is dat jou beperkt, dan functioneer jij vanuit enigerlei vorm van anti-bewustzijn of onbewustzijn. Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Het gaat verder dan de polariteit van deze realiteit – waar we altijd kijken naar wat goed of fout is – naar aanvaarding, dankbaarheid, keuze, mogelijkheid, bijdrage en de vraag van wat werkelijk mogelijk is. In de Foundation zul je de standpunten gaan zien die jou beperken en die jij kunt veranderen, zodat je kunt gaan functioneren vanuit een grotere bewustere ruimte, waar jij niet meer het effect zult zijn van deze realiteit.

Als jij iets zou kunnen kiezen, wat zou dat zijn?
Deze klas biedt je honderden hulpmiddelen (tools), inclusief een aantal hands-on lichaamsprocessen, die je in staat stellen om alles te veranderen wat niet meer voor jou werkt in je leven. De grootste kracht is het vermogen te veranderen en om alles te transformeren. Kinderen van 15 jaar en jonger zijn welkom om aan deze klas mee te doen, tezamen met een betalende volwassene of in overleg met de facilitator. Kinderen van 16 en 17 jaar oud betalen de halve prijs. De prijzen zijn wereldwijd vastgesteld. Deze training wordt aangeboden door gecertificeerde Access Consciousness Facilitators. Het volgen van een Bars® workshop is een voorwaarde voor deze Access Consciousness Kern klas, omdat het je lichaam in staat stelt de processen en veranderingen die je kiest met totaal gemak te verwerken.

Duur: 4 dagen
Kosten: € 1400,00
Voorwaarden: Access Bars®

DATA:
Meld je aan en geef je voorkeur op voor data.

Foundation workshop (in 4 dagen je leven veranderen)