Money Class

Crystel Poetiray is Certified Facilitator van Access Consciousness en heeft alles gevolgd en inmiddels helemaal laten integreren dus die IS een wandelende toolbox. The Moneyclass is een fantastische class, waarbij er hoe dan ook van alles verschuift in de meest positieve vorm.

Als je ook welwillend bent je perspectief op geld te bekijken en misschien wel te veranderen:

Wij plannen de Moneyclass in op aanvraag. Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een e-mail!

Hoe heerlijk zou het zijn als je je hoofd opnieuw zou kunnen programmeren wat betreft geld, zodat je energetisch aantrekt wat je kiest. Hoe zou het zijn om geld op allerlei manieren te ontvangen, zonder dat je er heel hard voor moet werken of heel veel moeite voor moet doen?

Met deze class ontvang je tools om dát besef te verruimen/vergroten/verkrijgen.

Deze Moneyclass is gebaseerd op het boek: Joy Of Business van Simone Milasas. Een boek dat voor velen hun financiën en de kijk daarop heeft veranderd.

CREËREN! MEER TIJD, MEER GELD, MEER PLEZIER.

Stel je eens voor wat je zou doen als je wist dat je niet kon falen….

Wat als het niet mogelijk is om te falen of iets fout te doen? Wat als je soms gewoon iets krijgt dat er niet uit ziet zoals je had verwacht?

Het creëren van jouw leven, en misschien wel jouw business, niet volgens plan, maar door middel van vragen stellen. Erachter komen wat wél en niet voor jou werkt. Leren kiezen wat jou vreugde geeft, en gewoon wat LEUK is!

Business of werk, hoe je het ook noemt,  is een enorme kracht waarmee we ons leven vormgeven. Elke dag als je wakker wordt, heb je de keuze om je leven te creëren, of het te laten creëren door de projecties van deze realiteit.

Jouw leven is jouw business en jouw business is jouw leven ‐ Simone Milasas

Als je vastzit in een comfortabele of conventionele manier van leven, werken of misschien wel zaken doen, een manier die eigenlijk beperkt voelt, weet dan dat het niet zo hoeft te zijn! Wat als jouw leven, bestaan, werk en business creatief en vreugdevol zouden kunnen zijn? Dat kan namelijk ècht!

Te volgen online en live in Zaandam.

Het is fijn om je Bars te laten runnen na de class. Dan laat je hoofd ook nog eens oude standpunten energetisch los, en krijgt het ruimte om alle nieuwe informatie te laten integreren.

Welkom bij een class vol vragen en tools die zijn gecreëerd om jou een totaal ander perspectief te geven op het creëren van jouw leven en jouw geld situatie.