Nieuwsbrief December 2018

NIEUW!!!

De webshop van Goudlokaal is online!

Yoga rittenkaarten, bootcamp rittenkaarten, bon voor Bars sessies, hoe leuk om cadeau te doen?

Je geeft iemand met deze cadeaus een investering voor de rest van zijn/haar leven.

Webwinkel-nwsbr-december-2018-webklaar-500-321

KINDERYOGA

Wauw het tweede blok van de kinderyoga is onlangs van start gegaan, en wàt een succes is het weer. We krijgen regelmatig te horen dat de kinderen oefeningen terughalen op gepaste momenten. Zij begrijpen yoga en de super handige tools als de beste en weten dus blijkbaar ook nog eens wanneer ze het kunnen inzetten.

Het volgende blok van 7 lessen valt op zondag: 20 & 27 januari, 3 & 10 februari en 3, 10 & 17 maart 2019

Nieuwe baby/dreumes yoga van Manon Waenink!

Yoga met je baby betekent samen bewegen, spelen en ontspannen. Het versterkt de band tussen moeder en baby, zorgt voor het stimuleren van de organen en vermindert buikkrampjes. Daarnaast is het een goede manier om je baby vertrouwd te laten raken met zijn lijfje!

Meld je nu snel aan via een persoonlijk berichtje voor een uurtje plezier en ontspanning voor moeder en baby!

Iedere vrijdagochtend! Start in januari 2019!

Kinderyoga Goudlokaal nwsb december

YOGALESSEN

Naast de innerflow lessen, de Qigong en de Stressrelief is er nu op woensdagavond een Yin Yogales (19.30 uur) bijgekomen van Zaripha! Ze oefent nog, is namelijk in opleiding.

Wat leuk voor onze leden! Die mogen de les namelijk ook volgen. Ben je geen lid, doe je een kleine donatie. Ik volg haar lessen zelf regelmatig en ze is een natuurtalent.

Yin-Yoga-Zaripha-500-667

VRIJDAG 18 JANUARI

Money class met Sheba Salden en Crystal Poetiray

Crystel Poetiray is certified facilitator van Access Consciousness en heeft alles gevolgd en inmiddels helemaal laten integreren dus die IS een wandelende toolbox. The Moneyclass was dan ook echt fantastisch. Super, hoe iedereen zo geïnspireerd weer naar huis gaat en hoe er alweer vanalles is gaan stromen aan alle kanten.

Als je ook welwillend bent je perspectief op geld te bekijken en misschien wel te veranderen: de volgende moneyclass valt op vrijdagavond 18 januari van 19.30 tot 21.30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de Money Class!

DONDERDAG 24 & 31 JANUARI

Access Bars™ workshop met Sheba Salden

Afgelopen jaar heb ik (Sheba Salden) iedere maand een Bars workshop mogen faciliteren. Dat is zo tof, want ik mag dan mensen tools aanreiken die zij kunnen inzetten voor de rest van hun leven. Bovendien kunnen zij zelf veel Bars gaan runnen waardoor er nòg meer mensen komen met ruimte in hun hoofd, en nog meer verandering voor de wereld. Hoe wordt het nog beter dan dit?

De volgende Bars workshop is in twee dagdelen:
Op donderdag 24 januari van 10.00 tot 14.00 uur
En donderdag 31 januari van 10.00 tot 14.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over Bars™ workshop.

Access-Bars-workshops-nwsb-december-webklaar

APRIL 2019

THE FOUNDATION CLASS

4 dagen om je leven te veranderen. 5,6,7 & 8 april 2019.

Vanaf welk fundament functioneer jij nu? Heb je dat ‘gekozen’? Of is dat een fundament waarvan je geen idee hebt hoe dat zo tot stand is gekomen, vol met van alles van allemaal andere mensen?

Wat kies je eigenlijk zelf? Hoe zou het zijn als je ‘keuze’ hebt over elk onderdeel en hoe zou het zijn als je ALLES kon veranderen?

Tijdens Foundation® gaan we in 4 dagen naar jouw leven kijken. Niet wat jij besloten hebt dat jij denkt waar is, maar voorbij aan cognitie, voorbij aan logica en tegelijkertijd denk je, “Nou, hoezo ben ik zelf niet op gekomen?”.

Foundation is onderdeel van Access Consciousness®. Zij biedt tools om het leven makkelijker en leuker te maken dan je ooit voor mogelijk acht. Pragmatisch, energetisch, voorbij aan cognitie, want hoe vaak weet je het eigenlijk al? Wat als verandering niet jaren hoeft te duren?

Foudation class Goudlokaal nwsb december

Je ontvangt een nieuwe handleiding om te veranderen wat voor jou niet werkt en om jouw leven opnieuw te creëren.

Heb jij al alles onder de zon geprobeerd? Wil jij meer gemak? Kom dan naar Foundation® met CF Crystel Poetiray. Let op, deze vrouw houdt van aanpakken!

Kijk hier voor meer informatie over de Foundation Class!

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief voortaan automatisch via e-mail en abonneer je door je voornaam en e-mail adres hieronder in te vullen!