Nieuws Maart 2019

NIEUW LOGO VOOR LICHTPLAATS

De Yogastudio is super dynamisch, groeit, er komen prachtige nieuwe lessen bij en fantastische leuke nieuwe mensen die de lessen komen volgen. Er moest dus een mooi nieuw en fris logo!

De (24 jarige) Bob Clausen heeft met zijn creatieve en commerciële ideeën en een ruim begrip van spiritualiteit een professioneel top ontwerp voor ons gemaakt.

Hier zijn wij heel blij mee!

Nieuwsbrief-maart

BARS WORKSHOP – PRACTITIONERS OP GOUDLOKAAL

De volgende Access Bars workshops staan gepland op zondag 3 maart en zondag 14 april van 10.00 – 18.00 uur.

Al een jaar lang mag ik (Sheba Salden) maandelijks hele toffe enthousiaste mensen opleiden tot Bars practitioners. Ik vond het mooi om deze mensen de mogelijkheid te bieden om met een tekst en een profielfoto op de website van Goudlokaal komen te staan. Deze pagina is nu in de maak en komt binnenkort online!

Iedereen die een sessie wil boeken, kan voorkeur aangeven bij welke persoon hij of zij de sessie wil.

Bars-practitioners-webklaar-400-350

DEEPAK CHOPRA LEZINGEN – DOOR YVONNE ALEFS – 12 APRIL, 24 MEI EN 14 JUNI

Superbrein, Supergenen en het Zelfhelend Vermogen

Spiritueel leider en endocrinoloog Deepak Chopra heeft al veel prachtige boeken op zijn naam staan, maar de trilogie Superbrein, Supergenen en Het Zelfhelend Vermogen die hij samen met neuroloog Rudolph E. Tanzi geschreven heeft, raakt het menselijke bewustzijn op een nog ongekende manier aan. Zo geeft het eerste boek ‘Superbrein’ een totaal nieuwe kijk op de verbinding tussen onze geest en onze hersenen en leren we mee te gaan met de evolutie van het zelfbewustzijn. Het tweede boek ‘Supergenen’ laat ons weten dat we helemaal niet weerloos overgeleverd zijn aan de uitdrukking van onze genen, maar over het vermogen beschikken om de expressie van onze genen door een bewuste leefstijl mede te bepalen. En het laatste boek uit deze serie ‘Het Zelfhelend Vermogen’ vertelt ons over de holistische werking tussen lichaam en geest en hoe onze bewustzijn ook hier weer kan leiden tot een gezonder, langer en gelukkiger leven. Oók wanneer het leven niet naar ons lacht!

Deze drie boeken vormen samen een schatkist aan waardevolle inzichten en aanwijzingen naar meer bewustzijn in ons denken, doen en laten en bieden ons handvaten om het leven in al zijn facetten op een meer holistische manier te ervaren en te doorleven. Graag trek ik daarom voor ieder boek een avond uit om samen met geïnteresseerden de inhoud uitgebreider te bespreken en in gesprek te raken over de boeiende onderwerpen die Deepak Chopra en Rudolph Tanzi in hun boeken aanraken.

Meer informatie hierover volgt in de komende weken via de Facebook pagina van Goudlokaal en Yvonne Alefs. De data en tijden staan wel al vast, namelijk 12 april (Superbrein), 24 mei (Supergenen) en 14 juni (Het Zelfhelend Vermogen). De lezingen duren van 19.30 – 21.00 uur.

.

FOUNDATION CLASS – 4 DAYS TO CHANGE YOUR LIFE!

5, 6, 7 & 8 APRIL

Crystel Poetiray, certified facilitator van access consciousness, faciliteert een fantastische vier-daagse waarbij we ieder thema van het leven op de meest diepe en heldere manier gaan bekijken zodat er OVERAL dynamisch veel ruimte in komt.

De handleiding van deze class zouden we bij onze geboorte moeten krijgen. Het staat boordevol tools om je leven te creëren naar keuze zonder beperkende overtuigingen maar constant kijkende naar mogelijkheden.

Lees hier alles over deze levensveranderende class!

Vereist: Access Bars workshop moet je gevolgd hebben.

Foundation-webklaar

OP ZOEK NAAR EEN UNIEK KADO?

Dan moet je bij de webshop van Goudlokaal zijn!

Yoga rittenkaarten, bootcamp rittenkaarten, bon voor Bars sessies, hoe leuk om cadeau te doen?

Je geeft iemand met deze cadeaus een investering voor de rest van zijn/haar leven.

Webwinkel-nwsbr-december-2018-webklaar-500-321
Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief voortaan automatisch via e-mail en abonneer je door je voornaam en e-mail adres hieronder in te vullen!