Nieuwsbrief November 2018

DONDERDAG 1 NOVEMBER

Access Bars™ workshop met Sheba Salden

Om Bars™ sessies te kunnen geven dien je een één-daagse workshop te voltooien. Je bent na die dag gecertificeerd Bars™ practitioner. Je mag dan sessies geven en het eventueel toepassen in een eigen praktijk. Het creërt ruimte in het hoofd, dus het behandelt makkelijker!

Tijdens de één-daagse Bars™ workshop leer je uiteraard de 32 Bars™ punten op het hoofd, waar ze voor staan, en hoe ze te runnen. Je gaat sessies geven en ontvangen, en ontvangt een handleiding die we uiteraard doornemen, een werkkaart en aan het einde van de dag natuurlijk en een certificaat! Je bent dan Bars™ practitioner, wat inhoudt dat je betaalde sessies mag geven. Hoe wordt het nog beter dan dit?!

VRIJDAG 23 NOVEMBER

Money class met Sheba Salden en Crystal Poetiray

Hoe heerlijk zou het zijn als je je hoofd opnieuw zou kunnen programmeren wat betreft geld, zodat je energetisch aantrekt wat je kiest. Hoe zou het zijn om geld op allerlei manieren te ontvangen, zonder dat je er heel hard voor moet werken of heel veel moeite voor moet doen? Met deze workshop krijg je de tools om dàt besef te verruimen/vergroten/verkrijgen. Niemand hoeft een geld probleem te hebben.

Deze klas is gebaseerd op de How to become money workbook van Gary Douglas. Een boek dat voor velen hun financiën en de kijk daarop heeft veranderd.

Kijk hier voor meer informatie over de BARS™ workshop!

ZATERDAG 24 NOVEMBER

SWAP voor alle Bars™ runners en runsters 

Bij het Goudlokaal kun je maandelijks deelnemen aan de Bars™ swap, waarbij we samen met andere Bars™ practitioners sessies uitwisselen. Zo blijf je sessies geven en ontvangen, en blijven we voor onszelf zorgen 😉

Meld je hier aan voor de swap!

Kijk hier voor meer informatie over de BARS™!

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief voortaan automatisch via e-mail en abonneer je door je voornaam en e-mail adres hieronder in te vullen!