Nieuwsbrief Oktober 2018

ZATERDAG 6 OKTOBER

Opendag de Lichtplaats | 1-jarig bestaan

WE TRAKTEREN! 🎉 Alles is cadeau 🎁 en GRATIS. Vrijgevigheid staat centraal!

Maar schrijf je wel snel in door te mailen naar Yogastudio Licht  of te bellen/appen naar 06-81398823.

Kijk hier voor ons aanbod van de dag!

De deuren zijn open van 10.00 – 16.00 uur!

ZONDAG 21 OKTOBER

Energie! – Workshop Voeding & Qigong – Cloudette Nijkamp en Yvonne Alefs

De herfst en winter staan weer voor de deur. De zon schijnt straks wat minder vaak en externe factoren die ons helpen om een dag vol energie te beginnen en te beleven, zoals het fluiten van de vogels en het langer worden van de dagen, liggen dan alweer achter ons. Maar ieder seizoen heeft zo zijn eigen schoonheid en unieke energie. In ieder jaargetijde schuilt iets moois. Dat te mogen beseffen en zien, en dan vertalen naar lichaam en geest, is echt een geschenk!

Want zou het niet geweldig zijn als je ongeacht de tijd van het jaar jezelf vol energie voelt? Als je geen externe aansporingen nodig zou hebben om uit je bed te komen, maar telkens die innerlijke drijfveer om de dag te beginnen zou weten te vinden? Je iedere dag met een kalme geest en een lichaam dat goed in balans is kunt beginnen en dat ook de hele dag kunt vasthouden? Als de wonderen om je heen hun kleur behouden ook al staat de zon wat lager aan de hemel en schijnt deze wat minder lang?

Dat zou mooi zijn, zeg je? Voeding en Qigong, zeggen wij!

Tijdens deze workshop nemen Cloudette Nijkamp (voedingsconsulente van Eetportaal) en ik (Qigongdocente Yvonne Alefs) je mee op reis langs heerlijke, voedende hapjes en energierijke, meditatieve bewegingen. We geven je inzichten in hoe je met de juiste voedingsmiddelen je lichaamsenergie op peil kunt houden en hoe je met de vloeiende bewegingen van Qigong balans in je leven kunt brengen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een aantal heerlijke recepten en een video waarmee je thuis Qigong kunt blijven doen!!

Dit alles in een sfeervolle setting met mooie, zachte achtergrondmuziek en inspirerende beelden van voeding, Qigong en natuur. Van begin tot einde een ontspannen en rustgevende ervaring, waarna je vanaf de kruin tot in de vingertoppen en tenen de energie zult voelen stromen.

Energie workshop voeding en qigong - Cloudette en Yvonne

Inloop: 13.45 – 14.00 uur
Begin: 14.00 uur | Eindtijd: 16.30 uur
Prijs: € 75,00 p.p.
Aanmelden: via deze link.

Meld je voor 7 oktober a.s. aan en ontvang een gratis voedingsconsult (half uur) van Cloudette OF een gratis Qigongles van Yvonne!

Je komt meer te weten over:
* de werking van de spijsvertering en stofwisseling;
* de weg van voedsel naar energie;
* wat koolhydraten, eiwitten en vetten zijn;
* het verschil tussen energie-arme en energie-rijke voeding (d.m.v. proeven, voelen, ruiken!);
* het energienetwerk (meridianen) van het lichaam;
* de interne en externe invloeden die de doorstroming van de meridianen kunnen blokkeren;
* hoe het beoefenen van Qigong blokkades in de meridianen kan opheffen, waardoor lichaam en geest gezond blijven;
* de ‘Vijf elementen Qigong’: een serie vloeiende bewegingen die we tijdens de workshop samen gaan doen!

ZONDAG 27 OKTOBER

SWAP voor alle Bars™ runners en runsters 

Bij het Goudlokaal kun je maandelijks deelnemen aan de Bars™ swap, waarbij we samen met andere Bars™ practitioners sessies uitwisselen. Zo blijf je sessies geven en ontvangen, en blijven we voor onszelf zorgen 😉

Meld je hier aan voor de swap!

Kijk hier voor meer informatie over de BARS™!

ZONDAG 28 OKTOBER

Access Bars™ workshop door Sheba Salden

De Bars™️, 32 punten op het hoofd met de thema’s van het leven (zie foto)
Bij aanraking van deze punten, gaat de energie stromen en laten de blokkades op energetisch niveau los. Het is alsof je de prullebak van je computer leegt.
Je leert ruimte creëren in de hoofden van mensen, en daar worden mensen heel blij van want vaak kunnen ze hierdoor eindelijk nieuwe, betere keuzes maken voor zichzelf. Ik hoor heel vaak dat mensen na een sessie veel beter weten wat ze ZELF eigenlijk willen.

Heel fijn dus dat je de mensen om je heen wat kan bieden. Je kan ook heel goed je eigen business beginnen, met Bars™️ of het toepassen in je praktijk. Clienten worden makkelijker behandelbaar.

Meld je hier aan voor de workshop!

Kijk hier voor meer informatie over de BARS™ workshop!

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief voortaan automatisch via e-mail en abonneer je door je voornaam en e-mail adres hieronder in te vullen!