Over Sheba

Ik ben een 31 jarige mama, yogadocente, spirit&soulcoach, werk met veel mensen, hou van mensen en ik ben eigenaresse van het Goudlokaal. Ik heb een relatie met Attilio, de papa van ons dochtertje. Hij begeleid mensen met het opbouwen van kracht, en ik met het afbouwen van stress! Zo houden we samen heel wat mensen in balans, en ook onszelf/elkaar. Mijn passie is mensen helpen in hun kracht te zijn en helpen de beste versie van zichzelf te zijn.

Ik geloof dat iedereen zijn eigen waarheid heeft, kiest en leeft. Wie ervoor openstaat help ik dolgraag met bewustwording. Hoe wordt het beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk?

Na meer dan 10 jaar yogabeoefening, de deugdenyoga-docentenopleiding en de classes van Access Consciousness™, weet ik hoe goed het voelt om in balans te zijn en dat alle verandering mogelijk is. Nu wil ik niets liever dan dit doorgeven.

Doordat ik mij goed kan inleven en mij gewaar ben van verbeterpunten, zie ik welke tools een bijdrage zijn voor een persoon. Ik kan deze op een duidelijke manier en makkelijk toepasbare wijze meegeven.

Met veel liefde geef ik door wat ik weet. Maar vooral: Wat weet jij?

passie – kracht – idealisme – geloof – openheid – inlevingsvermogen – duidelijkheid – liefde