Tarrot sessies

Vroeger werd Tarot gezien als een toekomst voorspelling. Wij doen het om naar buiten te halen wat al in je zit, en om je intuïtie te vergroten. Wat speelt er in het onderbewuste? Alle antwoorden zitten in jezelf. Tarot, en dus een kaartlegging is een tool om dit naar buiten te brengen/ zichtbaar te maken. Tarot werkt als een spiegel. Wat speelt er bij jou, in de diepe lagen, waar je anders overheen raust en niet bij komt? Dit is zo goed en mooi om te doen om niet telkens in de zelfde cirkel rond te blijven dolen.

Er bestaan verschillende leggingen. Bijvoorbeeld 3 kaart leggingen, verleden, heden & toekomst. Of bijvoorbeeld een vraag stellen en daar 1 kaart voor trekken. Als je dieper op je vraag in wilt gaan, kan je ook een 7-kaarten legging kiezen. Ook kan je kiezen om je te laten leiden, volledig intuïtief.

Onze leggingen doen we vooral intuïtief. Er is veel ruimte voor jouw eigen visie. Een legging lijdt vaak zichzelf. Soms blijkt dat er nog een Animal spirit orakel-kaart nodig is, of een Deugden reflectie-kaart, of een ander inzicht. .

3-kaarten-legging

Boek een sessie

1-kaart legging alleen via WhatsApp

Stel een vraag, en wij trekken een kaart voor je.

€ 7,50

3-kaart legging

Verleden, heden, toekomst.
Hoofd (denken), hart (gevoel), buik (onderbewuste).

€ 15,00

7-kaart legging

Verleden, heden, toekomst, antwoord, mensen, hoop/vrees, resultaat.

€ 30,00

Intuïtieve legging

We laten ons meevoeren. Vanzelf blijkt welke kaarten allemaal nodig zijn.

€ 35,00

Legging naar keuze gecombineerd met een Access Barssessie

€ 100,00