Wat is Innerflow yoga

Inner Flow Yoga draait om ontspanning van het lichaam en verbinding tussen lichaam en geest. Als je veel nadenkt, vergeet je soms dat je meer bent dan alleen je hoofd. Je verliest eigenlijk bewust of onbewust het contact met je lichaam. Heel waarschijnlijk is dan je adem ook hoog en niet diep naar je buik. Ik werk daarom in mijn lessen altijd aan het het herstellen daarvan, en het blijven doen en herhalen wordt dan het onderhouden. Aanwezig zijn in ‘dit moment’ in plaats van altijd maar in gedachten is DE truc om een ontspannen leven te leiden. Dit oefenen we in mijn les. In de privélessen stem ik af op jou, en dit moment en daardoor dus ook het collectief. Aan bod komt, wat belangrijk is. Wees welkom!

Hoe ziet een les eruit?

Via Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie leer je spanning in je lijf los te laten. Ik vind het altijd belangrijk ieder deel van het lichaam aandacht te geven in een les. Zo zul je altijd even het borstgebied openen, een ontgiftende draaiïng maken, een onderrug versterker doen en een omgekeerde houding. Deze combinatie van houdingen met meditatie zorgt voor een krachtige heldere geest. Wanneer je rustig bent, ontstaat er ruimte voor bewustwording. Zo vertel ik soms ook diepere dingen vanuit de Yoga, zoals bijvoorbeeld over een bepaald chakra gebied en hoe dat betrekking heeft op je lichaam. Bewustwording loopt als een rode draad door de les.

Chakra yoga

In deze les besteden we aandacht aan de chakra’s. Balans in ons chakra systeem zorgt voor een optimale energie doorstroom en vrij kunnen bewegen. We betrekken ons lichaam hierbij door middel van Yogahoudingen. Ieder gebied van het lichaam komt aan bod. In deze les zullen we veel mediteren door te zitten in stilte, soms met onze aandacht naar een bepaald chakra om het te balanceren en activeren/stimuleren. We eindigen wisselend zittend of liggend. 

Tarieven

5 Lessen

Combinatie van Inner Flow en chakra yoga

60-75 minuten

€325,-

5 lessen incl. 1 bars®sessie

Combinatie van Inner Flow en chakra yoga én een Bars® sessie

60-75 minuten

€415,-

10 lessen 

Combinatie van Inner Flow en chakra yoga

60-75 minuten

€600,-

10 lessen incl. 2 x bars® sessie

Combinatie van Inner Flow en chakra yoga én een Bars® sessie

60-75 minuten

€780,-

Yoga bij de lichtplaats

Wil je liever in groepsverband yoga volgen? Hier heb je naast mijn Innerflow en Chakra lessen nog een heleboel andere lesvormen.